Energilös och utan vila

Söndagskväll och ny arbetsvecka runt hörnet. Är lika trött nu som jag var i fredags em. Vet inte var energin ska komma ifrån? Helgen har varit mysig men eftersom energinivån är låg så är dessutom tålamodet på bristningsgränsen.
Att en fredag lämna på förskolan först och sedan hämta sist känns inte bra, när man dessutom ligger efter på jobbet så blir det ångestfyllt.
Handla med trött Lejonunge, hem och laga mat, försöka få ihop någon slags matsäck till lördagen och dessutom baka till lördagens efterrätt.

Ställa klockan (fy) på lördagsmorgon, få med matsäck och unge och iväg på utflykt till Grinda med Fryshuset och Skellington-familjen. En lång båtresa (2 timmar drygt) där mamman ville fika och prata medans Lejonungen ville stå på däck med nyvunnen kompis. Fullt med barn och mammor på båten, alla med sina strider och de som bara råkade ta just den här turen förbannade nog sitt val 🙂

Fint ordnat på Grinda med korvgrillning och aktiviteter. Det var Skärgårdsstiftelsens arrangemang och stor eloge till dem. Fisket stod högst på listan och jag fick stålsätta mig för att trä masken på kroken – blääää! Skogsmulle träffade vi och barnen fick lära sig att man kan äta gullvivor sen var det Lejonungens hangup för dagen. Vem ville ha gullviva? Om och om igen.

Lite för snabbt blev det dags för hemfärd. Den blev dock lugnare då det var en större båt vilket innebar sittplatser och det blev tid att andas lite.

Stress hem, hämta kakan, handla bär på vägen och till mormor för att äta middag med kusinvitamin och hennes man som är i stan på ridtävlingar över helgen. Gott och trevligt! Hem vid 11-tiden (Lejonungen fortfarande vaken) .

Idag söndag skulle Lejonungen på kalas men det blev inställt pga sjukdom. Det goda i det var att vi då kunde kasta i oss frukost och åka ut till Hågelby för att titta på när kusinvitamin red fälttävlan. Baksidan blev att 2 efterlängtade timmar (kalaset) med egentid försvann 😦

Ja jag är trött, energilös och lite uppgiven. Ny vecka fylld med stress på jobbet väntar.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s