Så olika det är

Jag går ju på en föräldrautbildning på Fryshuset på tisdagar. Det är jättebra ordnat och kursen är ok. Framförallt är det spännande med alla olika människor som jag inte annars möter i min vardag. 

Det är ju en utbildning för ensamstående mammor och då kan jag ju tycka att jag känner mig ganska bekväm i det sammanhanget. Vi brukar ha mer eller mindre samma problem/svårigheter. Lätt att glömma bort att för de flesta ensamstående kvinnor så finns det ju också en pappa med i bilden som också är ett ex. (Ingen hjärnforskning i det resonemanget)

Idag när jag promenerade hem fick jag sällskap med en annan tjej. Vi har inte pratat med varandra tidigare men på de 10 min som det tog att gå upp till Gullmarsplan så hann hon berätta att barnenvar mest med pappan efter en vårdnadstvist, han har slagit henne och sonen. Hans familj är advokater och hade ”köpt” hennes jurist. Hon har varit hemlös. …… Eeeh oj, jobbigt… Eeehh, svårt var typ allt jag hann säga under vägen. 

Det finns nog många öden i en grupp som den här, lätt att glömma bort ex-problematiken när man mest träffar Femmis-mammor.  Känner mig väldigt lyckligt lottad!

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s