Tålamod och belöning

Så då är vi igång med vardag igen. Både skönt och bajs! Avslutade på topp med ett besök på Vasamuseet med Pippigullfamiljen! Gick visningstur, försökte lasta Vasa på datorer ochkan man tänka sig –  Moi lyckades lasta rätt och få belöning av kungen!! Slog ju till och med ingenjörskan!!! Hahaha, ska nog erkänna att det var mer tur än skicklighet 😊 Vi stannade sedan en stund extra och hade enriktigt mysig em på Vasa. Kollade in alla skelett och läste om deras förmodade öden och sjukdomar – spännande! Lejonungen var mycket intresserad men roligast var nog värmekameran ändå!! Hälften av oss tyckte det var kul en stund och andra hälften fick aldrig nog….men lyckades ta oss därifrån utan tjafs och bråk. 

Imorse ringde så klockan 06.30 och Lejonungen (och jag) var sååå trötta men plötsligt hoppar han upp, springer in och sätter på sig kläder, borstar tänderna och är klar kl 06.42 !!!!!! Jag var i chock!!!! – ”Jag ville inte att vi skulle bråka” säger han sen. Gullplutten, jag vet att jag varit alldeles för arg ett tag 😘 Han fick kolla på tv en stund och han var själv riktigt nöjd med hur lugn morgonen hade blivit när man gör sig klar på en gång….vi får väl se om det håller i sig!!! När jag hämtade idag så satt en fritidspedagog och läste för barnen. Lejonungen blev sur när han såg mig och istället för att propsa på att vi skulle gå ( vi hade ju faktiskt inte bråttom) så satte jag mig i korridoren och väntade. Inom några minuter kom en glad och nöjd Lejonunge och jag var minst lika glad. Lite gnäll och tjafs/ert på vägen hem men jag behöll lugnet (kors i taket) och det gick över. 

Både igår och idag har jag återgått till att ligga hos Lejonungen när han ska somna. Inser att han inte kan slappna av och att det på något sätt måste bli så ett tag. Bara att gilla läget, strategin att låta honom somna själv även om det tar tid funkar inte, han får för lite sömn. Jag höll tillbaka frustrationen och låg lugnt bredvid honom tills han somnat. Imorgon ska han följa med en kompis hem, jag går ev en runda i Globen C direkt efter jobbet. Känner mig glad och nöjd!!! 

I helgen måste jag planera Lejonungens olika kalas!

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s