Phu!

så mycket som händer och så lite tid till övers! Har köpt en lägenhet! En 3:a på 74 kvm!!! 6 inbyggda garderober i hallen!!!! Går man inte igång på den har man aldrig bott i en skokartong!!! Nu handlar allt om att förvandla en trång 2:a på 48 kvm med barnrum etc till en luftig, trevlig 2:a för ett par eller en singel!

Jag har varit så tokstressad så det är inte klokt, köpet krockade ju dessutom med resa upp till Hälsingland (begravning av morbror Kalle) och Lejonungens 7- årsdag!! Lyckades dessutom i all stress (ja till råga på allt följer jag en specifik diet också) bränna mig ordentligt på spenatsoppa! Ett 7×4 cm stort brännsår på armen ställer till det en del….

Nåja, hela helgen har jag och mamma hållt  här hemma och även om det fortfarande är kaotiskt så börjar lägenheten ta form och jag kommer fixa det här inför fotografering på torsdag!!! 

Som en skänk från ovan så har Lejonungen varit ute på roligheter hela helgen! Igår körde jag över honom till en gammal tjejkompis från förskolan. Lämnade honom vid 10- tiden och hämtade honom strax efter kl 20!!!! 

Idag fick han sitta och spela, kolla på film på förmiddagen, sen hörde en skolkompis mamma av sig och ville ha med honom till Tekniska museet!!! Så otroligt tacksam för att det har löst sig så bra med kul grejer för honom hela helgen! Nu värker kroppen och jag ska krypa till sängs. Ska bli skönt med en fysiskt lugn dag på jobbet imorgon även om jag bävar för att vi har tokmycket att göra. Hög feber härjar på jobbet och mer än halva styrkan var borta förra veckan.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s