Kärleken blomstrar

Tur att det finns någon i familjen som har framgång i kärlekslivet. Lejonungen är kär! Häromveckan satt CI och käkade när han plötsligt säger -Mamma, A är jättekär i mig och jag är jättekär i henne! Han ser så lycklig ut när han berättar ”Vi har bestämt att vi ska ha barn sen!” 

Jisses!!!! 

Dagen efter vid lämning i skolan kommer A med sin pappa. Hon kommer fram till Lejonungen med en present! Det är en liten hjärtformad väska i papper. På den står det ”jag älskar dig Lejonungen från A”. I den ligger flera utklippta hjärtan, en pärlad ”skylt” som det står Lejonungen på och ett halsband med hans bokstäver. Såååå gulligt! Lejonungen tittar på alla saker, lägger ifrån sig dem och ger henne en stor kram 💖💖💖

Hennes pappa berättade att hon varit orolig häromdagen. Till slut hade hon berättat att hon var orolig för att det skulle göra ont att föda barn 😂😂. 

Så söta, så söta! Jag frågade Lejonungen om det var några andra i klassen som var kära men det trodde han inte. ” De kanske inte tycker det är tufft eller coolt men det struntar jag i”

Och sen var det liksom inget mer med det.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s