FL

Har en massa föräldraledighetsdagar kvar, visserligen en del 180-kronors men också ett 20-tal med Sgi. 

Insåg att det här ju faktiskt är sista sommaren jag kan vara föräldraledig 😭😭 Pojken har blivit stor och efter skolavslutning i juni 2017 är det slut på föräldraledigheten. 

Eftersom jag känner mig sliten och i ärlighetens namn inte heller har ett jobb jag tokbrinner för så ska dagarna ut i ledighet, inte som dryga-ut-kassan-med-föräldraledigt-på-helgen-dagar! Så i sommar är jag ledig i 8 (!!) veckor! 

Rivstartar med att åka 3 veckor till Mallorca redan några dagar efter skolavslutning! Har hyrt en liten lägenhet som dock har 2 sovrum (små) i Puerto de Alcudia. Kanske kommer mormor ner, eller så var  i alla fall planen. Helt plötsligt ville hon åka ner med oss och vara där hela tiden, eftersom hon inte vill åka reguljärt själv. Det förstår jag men nej, tre veckor funkar inte. Hon blev nog lite stött, jag vet inte, så nu är frågan om hon kommer överhuvudtaget? Nåja, det löser sig. Kanske har någon annan lust att komma ner, annars klarar vi oss fint. Hoppas återknyta banden med gamla kompisar och sen får vi slappa, bada och kanske tillbringa en del tid på Rancho Grande.

Resten av sommaren är oplanerad. Tänker att jag måste ”stå ut” med att vara hemma lite emellanåt. Jag har ju en benägenhet att tycka att semester tillbringar man utanför hemmet annars är det ingen semester. Vi är säkert välkomna till morfar på Yxlan, frågan är om jag vill det…? Vi kan säkerligen åka till Hälsingland, hmm kanske åka dit och faktiskt försöka göra lite saker, inte bara hänga hemma hos släkten (brukar bli ganska långtråkigt tyvärr) 

Jaja, jag är inte oroad eller jo, med tanke på hur tjafsigt vi har det Lejonungen och jag så kan det bli ganska påfrestande… 

Som spelberoendet, jag blir oresonligt galen av tjatet och gnället över att få spela. Frågan är om ipaden ska få stanna hemma och inte följa med till Mallorca??? Vågar jag det? Vi kan alltid gå till Sunwing då och då, där kan man låna datorer i receptionen…. Tror det lutar åt det. Tänker att tjat och gnat om spel kommer att minimeras och det kanske det är värt? Samtidigt, hur ska det gå med middagar på trevliga restauranger med gamla kompisar??? Åh, jag vet inte!!!!! 

Help me!!!!!

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s