En bra dag

Känns som att vi inte är bortskämda med bra dagar så måste ju plita ner att det ibland händer… 

Först och främst så kämpar jag med att få Lejonungen att somna på kvällarna. Jag har bestämt mig för att återgå till att ligga bredvid honom och hoppas att det ska hjälpa honom att slappna av! Igår fick jag ligga i 1,5 timme! Otroligt stressande! 

Nåväl imorse gick faktiskt Lejonungen upp utan större problem, en del tjat men inte hysteriskt skrikande när jag försöker lyfta upp honom för att förflytta honom till vardagsrummet.vi kom iväg i tid, Cyklade hela vägen utan gnäll (det är uppförsbackar typ hela vägen och ganska jobbigt). Ska dock säga att det oftast går bra, det är bara ibland han stannar, vänder och tänker cykla hem för att han ”inte orkar” ”fryser” etc. 

När jag kom för att hämta honom och cykla till fotbollsträningen så hade han ”tadaaaa” bytt om!!! Jag hade nämnt för honom att det vore bra men absolut inte räknat med det!!! 

Efter träning cyklade vi hem, han duschade och tvättade håret själv, käkade havregrynsgröt till middag (han älskar det), borstade tänderna och kröp i säng. Jag läste ut första boken om tiggarpojken Tam (fantasy och riktigt bra! Sen låg jag bredvid honom och facit blev att han sov kl 20.02!!! Tjohoooooo!

Lycklig för att han äntligen somnat i tid, lycklig för att vi haft en fin dag helt utan tjafs och bråk. Lycklig för att vi åker till Mallorca om 4 veckor idag!!!

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s