Samtal man bävar för

Hemma igen efter 3 veckor på Mallorca! Dagen efter (fredags) åkte Lejonungen hem till mormor och planen var att han skulle vara kvar där till måndag. Såg fram emot lite lugn och to 🙂

Igår packade jag ner lite kaffe, ett par mackor, telefon laddad med storytel och filt och promenerad ner till fältet. Ljuvlig temperatur och ingen som pratade hål i huvudet på mig. Då ringer mormor…  Ett sånt där samtal som man bävar för, hör bara Lejonungen skrik och gråt helt hysteriskt och mormor som stressat säger att han trillat på cykeln och slagit ut en vuxentand! 

Sa till henne att köra hem Lejonungen, packade snabbt ihop allt och på vägen hem ringde jag sjukvårdsupplysningen. Fick nummer till tandakuten på Fleminggatan, de sa till mig art komma in så snabbt som möjligt och lägga tanden i mjölk. Lejonungen hade lugnat sig när de kom hem men var förstås ledsen och alldeles blodig! Det har väl aldrig varit så långt till Fleminggatan! Broöppning på liljeholmsbron och stressen var obeskrivlig. 

Vi blev prioriterade och behövde inte vänta mer än ca 20 minuter. Lejonungen satt och kved och kramade mig när vi väntade. 

Sen var han så tapper den lille kämpen! Gjorde precis som tandläkaren sa hela tiden. Gapade och trots att det gjorde sååå ont att få bedövningssprutan som dessutom tog en evinnerlig tid att ta så fortsatte han att gapa. Det var rörande. Efter mycket om och men så lyckades hon limma fast tanden. Det är framtanden som lossnat plus en mjölktand som satt bredvid. 

Nu verkar det bli en del tandläkarbesök framöver och jag tor det kommer bli jobbigt för Lejonungen. Imorgon ska jag ringa Eastmans och förhoppningsvis får vi komma dit imorgon. De är ju specialister och det var svårt för tandläkaren att limma fas tanden. Han äter antibiotika och ikväll har han haft ont i tanden. Hoppas så att den fastnar och att det inte blir någon infektion!!

Igår kväll var han så ledsen när han skulle sova. Han grät och undrade hulkande ”varför detta måste hända honom”, helt förtvivlad var han 😢

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Samtal man bävar för

  1. gullgossensmamma skriver:

    Stackarn!!!! Inte roligt alls:( han verkar mkt modig!

    PS fel lösen på förra inlägget?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s