Fortsättning utslagen tand

Lejonungen fick fasta innan tandläkarbesöket på Eastmans. Fyra timmar utan mjölk och mat, två timmar utan vatten. Det gick bra! Väl där så blev det bara en ytlig koll, måste hålla bättre rent och tillbaka om en dryg vecka. 

Efter en vecka i Hälsingland så åkte vi återigen till Eastmans. Ny tandläkare som började berätta lite, prognosen för tanden är dålig. Man behöver gå in och göra rent inuti tanden, sen ska tanden sitta så länge som möjligt men den kommer inte att klara sig. Lejonungen satt och darrade på läppen och blev orolig. Han undersökte och ville boka snabb tid till ny tandläkare. Fick tid idag hos ny tandläkare i Södertälje. Fasta igen för nu skulle han få lugnande.mormor följde med då man blir påverkad efteråt och någon behövde sitta bredvid honom i bilen. 

Tandläkare Andreas undersökte och sen blev det dags att ta lugnande medlet. Lejonungen vägrade och det tog en bra stund innan han slutligen drack det. Tandläkaren fick bli väldigt bestämd. Vet inte om jag inte tycker att han var lite väl irriterad men å andra sidan så funkade det ju. Vi fick sitta i vilorummet i ca 20 minuter, sen in till tandläkaren igen. Jag tycker inte att Lejonungen var så påverkad, gick bra men kändes ändå lugn. Sen började undersökningen och de bedövade runt tanden vilket Lejonungen tyckte var väldigt obehagligt. Han gnydde och hade svårt att ligga still. Efter en stund avslutade tandläkaren och sa att det var bättre att göra detta under narkos. Vi fick stappla in i vilorummet, nu var han rejält påverkad, men ändå framförallt i talet och svullnaden av bedövningen. 

Nu är det bara att vänta på kallelse till Danderyd. Känns otäckt med narkos 😢 men förstår att det är bästa alternativet. Lejonungen var väldigt påverkad i bilen hem, lite halvfull typ.. Nu sitter han och spelar på paddan och sjunger så nu verkar allt bra. Det verkar dock som att han kommer ihåg allt från besöket så kanske fick han för lite lugnande?

Imorgon åker vi till Yxlan!!! Dagen imorgon är vi hos morfar, alla kusiner är där. Ska bli skönt att bada!! Mest ser jag dock mest fram emot lite vuxendrama med Pippigullmamman (vi åker dit på kvällen). 

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s