Hemma

Vi är hemma sen en timme tillbaka. Så skönt att det är gjort. De ringde strax före kl 9 och sa att han var klar. När jag kom till uppvaket låg han och sov så fridfullt, en tratt med syrgas var placerad framför honom. Jag fick till att börja med inte röra honom utan det bästa var om han fortsatte sova så att han andades ut all sovgas. 

Efter ca 20 minuter sov han vanlig sömn och jag fick röra honom. Efter ytterligare en kvart vaknade han. Han var trött, orolig över att läppen var svullen och ville otåligt åka hem. Efter ytterligare en halvtimme fick vi lämna sjukhuset. Oj så vinglig han var! Man blir lite full i skratt då han verkar mer berusad än något annat. Tog först rullstol ut på parkeringen men ganska snabbt ville han gå själv. Så vi lämnade tillbaka rullstolen och gick till huvudentrén. Morfar med fru kom och hämtade oss och skjutsade hem oss. ”Hem, ljuva hem” sluddrade Lejonungen fram när vi stannade utanför porten. Han har nu spelat en stund och jag har köpt via play en månad så att vi kan kolla på film. 

Skönt att det är klart för den här gången. Nu. Efterhand tycker inte Lejonungen att det var så farligt. Det luktade inte ens speciellt illa om masken. Hoppas han kommer ihåg det till nästa gång ❤️ för enligt tandläkaren lär det behövas göras igen. 

Nåja, de kallar oss från Eastmans så nu ska vi bara slappna av och inte tänka på det på ett tag!!

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s