Det är alltid en första gång

Hämtade Lejonungen i skolan igår. En av fritidspedagogerna berömmer Lejonungen för att han är sååå bra på att massera! Alltid kul att höra något positivt. Cyklar hem, äter middag och sen öppnar jag mailen. Oj, ett brev från Lejonungens lärare! ”Lejonungen och några fler har idag upprepade gånger stör lektionerna genom att springa runt, skrika, klottra på tavlan, kräla runt på golvet och ignorera de vuxna” 

Lejonungen hade ingen aaaaaning om vad läraren kunde vilja men han var ganska spak ändå. Vi pratade om att man bju faktiskt förstör för klasskamraterna, sig själv och för läraren. 

Givetvis var det andra som varit ”värre” enligt Lejonungen … Jag är glad över att läraren hör av sig och det svarade jag också….. 

Idag (mest på skoj från min sida) frågade jag Lejonungen om jag skulle få ett nytt mail idag? Nej det trodde han inte men kanske skulle musikläraren ringa! Vaaaaaa!!!!! Det hade visst varit någon incident med en gitarr men det var inte Lejonungen som gjort något men det trodde läraren….. 

Ser fram emot föräldramöte nästa vecka. Känner att jag inte har någon koll alls. Som sagt så känns det tryggt att läraren hör av sig när det är något. 

Annars är det galet mycket på jobbet (jobbade 6 timmar i lördags) och jag vet inte riktigt var jag har vår nye chef. Vet bara att jag inte får den bekräftelse jag behöver och vill ha…

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Det är alltid en första gång

  1. gullgossensmamma skriver:

    Fel lösenord på nästa inlägg?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s