Friidrott imorgon

Jag har ju anmält mig som friidrottstränare för Lejonungen. Tänker att jag måste ju ändå vara där så varför inte utnyttja fördelarna med att vara tränare! 

So far, so god! Det är Hammarby friidrott och organisationen är fantastisk. Har gått på utbildning under september månad och det har varit så bra!!! Vi är ett team på 4 tränare som har premiärträning imorgon kväll! Jag har helt klart hamnat med bästa tränarteamet!! En friidrottskunnig, en gymnastikkunnig (fantastiskt för alla gymnastikövningar) och en som jobbar i basketförbundet och varit tränare i basket plus at hon kan allt det administrativa runt närvaro mm. Kunde inte bli bättre! 
Men, historien upprepar sig… Allt ska göras i sista minuten, alltid! Sitter inne hos Lejonungen som ska sova och är såååå irriterad och stressad. Irriterad över att han inte sover, stressad över detsamma och dessutom stressad över att jag inte ens börjat förbereda min del av träningen imorgon. Det är ju inte precis som att jag har en massa erfarenheter och bara kan plocka fram dem! 

Varför inte bara göra saker direkt istället för att skjuta upp och göra i sista sekund!

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s