Utökning av familjen

Nej det är ingen människobebis på gång!!! Om någon nu trodde det Hahaha! 

Vi ska istället bli med katt! Det känns lite galet och nästan läskigt men så är fallet! Lejonungen är ju galen i djur och också väldigt fin med djur! Han har alltid kunnat ta det lugnt när det kommer till djur, närma sig försiktigt, låta hunden/katten komma till honom. Han är galen i djurprogram och lånar alltid djurböcker på biblioteket! Där handlar detiofs oftast om världens farligaste djur mm men ändå! 

Har länge funderat på vad vi skulle kunna skaffa för djur men lagt set på is…. Jag gillar ju verkligen hundar, tycker det är fantastiska djur och drömmer om att ha en schäfer. Att skaffa en hund känns dock som ett väldigt stort åtagande och framförallt så blir man ju väldigt låst. 

En råtta (läs hamster, möss, marsvin) kommer inte innanför mina dörrar!! Kanin (nej fy). Hur kul är fåglar? Fiskar (tråkigt) 

Men så är det ju det där med katt…. ett stort åtagande men ändå någon som klarar sig själv mer än en hund… Är de då tillräckligt gossiga? Jag har funderat fram och tillbaka och sen när jag fick höra talas om rasen Maine Coon så kom beslutet lite närmare.. ”En hundliknande katt” som även kallas ”The gentle giant”. Så det är en stor långhårig raskatt som är sällskaplig, ”pratar” mycket, gillar vatten och är lättdresserad! 

Då jag är ledig över jul- och nyår så blev det viktigt med ett snabbt beslut! Detskulle ju bli så perfekt med drygt 2 veckors ledighet för att verkligen bonda med katten. I går tog jag med mig en kompis och så åkte vi och tittade på en kattunge! Hon är bedårande! Hon kommer flytta hem till oss på juldagen vilket blir helt perfekt! Först var tanken att jag skulle hämta henne på kvällen den 22:a men eftersom vi kommer vara borta hela julafton så flyttade jag fram det några dagar! 

Tanken är att det blir en julklapp till Lejonungen! Vi får se om jag ombestämmer mig (angående att det ska vara en julklapp) måste fundera på det!

En bild? Ja det är såklart!!!


Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s